Geplaatst op

Bouwsteentjes compleet vernieuwd!

Bouwsteentjes compleet vernieuwd!

Als Rotterdamse snoepontwikkelaar zijn wij constant bezig met het verbeteren van ons product. De mening van onze klanten nemen we erg serieus. Omdat we meer dan eens hoorden dat het formaat van de bouwsteentjes wat aan de grote kant was, besloten we het officiële snoepje van Rotterdam aan te passen. Apetrots zijn we op ons verbeterde snoepje, dat niet alleen kleiner is van formaat…

Kleiner, frisser én in een vernieuwd jasje

Nu we toch bezig waren de Rotterdammertjes te verkleinen, hebben we ook direct naar de smaak  van de snoepjes en het design van de doosjes gekeken. De bouwsteentjes zijn nòg frisser qua smaak én de verpakkingen zijn opnieuw vormgegeven. Nog steeds herkenbaar als de vertrouwde Rotterdammertjes, maar nét even frisser dan eerst. We like it!  Ook een leuke bijkomstigheid; er passen er nu veel meer in een doosje! Wel 30 stuks in plaats van 19. Kijk, dat is mooi meegenomen, ja toch?

Getest en goedgekeurd door Rotterdams testpanel

Het allerbelangrijkste bij de aanpassing van de smaak of vorm van een bestaand snoepje? De mening van het publiek natuurlijk! Daarom hebben wij onze vernieuwde bouwsteentjes laten proeven aan 500 willekeurige Rotterdammers. Het eindoordeel was unaniem: de vernieuwde smaak is top!

Hotel NY nieuwste editie + kussenhoezen 

Dit Rotterdamse icoon stond al langer op onze wishlist voor een eigen editie en samenwerking, en nu is het eindelijk zover. Op ons nieuwste doosje prijkt het prachtige Hotel New York! Daarnaast is ons nieuwste ontwerp ook beschikbaar als kussenhoes. Plof lekker op de bank na een lange werkdag en geniet nog steeds van de mooiste stad die er is. Alleen voor échte Rotterdammerts. De kussenhoezen zijn beschikbaar in de volgende varianten; Erasmsusbrug, Euromast, Hotel New York, ss Rotterdam, Feyenoord, Centraal Station.