Hoe worden de Rotterdammertjes gemaakt?

De bouwstenen van Rotterdam bestaan uit hardgekookt suikerwerk. Er worden uitsluitend kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en natuurlijke kleur- en smaakstoffen gebruikt. Maar hoe worden de Rotterdammertjes eigenlijk gemaakt?

De receptuur

Het Rotterdammertje, in de vorm van een bouwsteentje, typeert onze wederopbouw en architectuur. Er is in Nederland geen enkele stad waar zoveel wordt gebouwd als in Rotterdam. De smaak van het Rotterdammertje is een spannende combinatie van frisse sinaasappel, menthol en kaneel. Sinaasappel verwijst naar de grootste fruitoverslaghaven ter wereld in Rotterdam. Kaneel verwijst naar de specerijenhandel in Rotterdam, de scheepvaart en de Maas. En tot slot past de frisse smaak van menthol bij onze stad. Het Rotterdammertje is niet alleen lekker, ook nog eens verfrissend in je mond!

Waar koop ik Rotterdammertjes?

Rotterdammertjes zijn niet alleen rechtstreeks verkrijgbaar via deze webshop, de snoepjes zijn ook verkrijgbaar bij de leukste Rotterdamse iconen en winkels zoals Hotel New York, de Euromast, Spido, Markthal, VVV, Vermeyden, Foodelicious, Donner en nog veel meer.

Bekijk onze verkooppunten

Onze klanten

ooms
loyens
ru
erasmus
luxor
spido
gemrotterdam
dudok
vanlanschot
hilton
rabobank
marriott