Zakelijk

Ben je op zoek naar een mooi en uniek Rotterdams cadeau voor jouw klanten, relaties of collega’s? Een uniek cadeau dat gemaakt is binnen de stadspoorten van Rotterdam? Of wil je jouw klanten tijdens een internationale handelsmissie de smaak van Rotterdam laten proeven? Organiseer je een evenement en wil je jouw goodiebag vullen? Dan zit je hier goed. Geen woorden maar daden!

De afgelopen 5 jaar hebben we al voor een veelzijdigheid aan relaties ruim 40.000 pakketjes mogen maken. Grote aantallen (mits op voorraad) zijn geen enkel probleem. Veel van onze Rotterdam producten kunnen gepersonaliseerd worden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Inspiratie nodig? Bekijk een deel van de collectie onder aan de pagina!

DE VOORDELEN VOOR JOU OP EEN RIJ

  • Direct op rekening bestellen en facturatie compleet op maat;
  • Voor elk budget een gers pakket;
  • Supersnel geregeld en geleverd;
  • Optioneel met kaartje naar keuze met jouw persoonlijke boodschap (evt. in eigen huisstijl, mogelijk vanaf 25 stuks).

BETALING OP REKENING VIA DE WEBSHOP

Geen probleem! Kies in het afrekenscherm als betaalwijze voor ‘betaling op rekening’. Na jouw bestelling ontvang je in jouw mailbox de factuur. Zodra de factuur voldaan is, versturen wij jouw pakket(ten). 

Bel of mail ons gerust voor de mogelijkheden.

KERSTPAKKETTEN

Elk jaar maken we veel Rotterdamse organisaties blij met (kerst)pakketten. Maar naast deze standaardpakketten kun je ook zelf de pakketten samenstellen. Bel of mail ons gerust voor de mogelijkheden.

Wij hebben de afgelopen voor een groot aantal Rotterdamse bedrijven kerstpakketten mogen samenstellen. Onderstaand een greep uit onze opdrachtgevers.