De bouwstenen van Rotterdam

Het officiële Rotterdamse snoepje, met de frisse smaak van kaneel, sinaasappel en menthol (halal, vegetarisch, vegan en glutenvrij). De snoepjes zijn duurzaam ontwikkeld in Rotterdam en prikkelen op je tong, zoals Rotterdam ons ook dagelijks prikkelt!

Bestellen

Ambacht, proces, handen uit de mouwen

Nog altijd worden de Rotterdammertjes op ambachtelijke wijze geproduceerd op basis van hoogwaardige ingrediënten en natuurlijke kleur- en smaakstoffen.

Lees meer

De receptuur

Het Rotterdammertje, in de vorm van een bouwsteentje, typeert onze wederopbouw en architectuur. Er is in Nederland geen enkele stad waar zoveel wordt gebouwd als in Rotterdam. De smaak van het Rotterdammertje is een spannende combinatie van sinaasappel, menthol en kaneel. Sinaasappel verwijst naar de grootste fruitoverslaghaven ter wereld in Rotterdam. Kaneel verwijst naar de specerijenhandel in Rotterdam, de scheepvaart en de Maas. En tot slot past de frisse smaak van menthol bij onze stad.

Het Rotterdammertje is niet alleen lekker, ook nog eens verfrissend in je mond!

Menthol
Halal
Sinaasappel
Glutenvrij
Kaneel
Vegetarisch

De verpakking

Rotterdammertjes zijn niet alleen lekker om te eten, maar ook nog eens een streling voor het oog.

Rotterdamse Stadshagel

Hagelslag, welke Rotterdammer is er niet groot mee geworden? Vanaf nu is er Rotterdamse Stadshagel beschikbaar.

Deze heerlijke crispy chocolade bolletjes zijn gemaakt van witte chocolade in de kleuren wit en groen en zijn de perfecte topping voor op de boterham, dessert, taart of een lekker Rotterdams  ‘gebakkie’.

Probeer jij een doosje?

‘Groeten uit Rotterdam’

Rotterdammers zijn het meest trotse volk van Nederland. En je pikt ze er overal tussentijd. Is het niet door die Rotterdamse tongval, dan is het wel door de Rotterdamse directheid of ‘mouwen opstropers mentaliteit’. We zijn er trots op en iedereen mag dat weten.

Wie moet er van jou de groeten uit Rotterdam krijgen? Bestel dit toffe pakket en laat het inpakken in deze Luxe ‘Rotterdam doos’. We doen er gratis een handgeschreven kaartje bij. Voeg de doos en het kaartje toe in je winkelwagen.

Bekijk de twee ‘Groeten uit Rotterdam’-pakketten!

Zakelijke Rotterdamse snoep- en borrelpakketten op maat

Lastig hè, iets vieren met je collega’s of relaties op afstand? Met onze snoep- en borrelpakketten per post lukt dat gegarandeerd.

Met veel plezier maken wij jaarlijks voor onze zakelijke klanten meer dan 15.000 Rotterdamse pakketjes. Mogen we ook voor jou aan het werk?

  • Direct op rekening bestellen en zakelijke facturatie compleet op maat;
  • Voor elk budget een tof pakket;
  • Supersnel geregeld en geleverd;
  • Optioneel met kaartje naar keuze met jouw persoonlijke boodschap (evt. in eigen huisstijl, mogelijk vanaf 25 stuks).

Meer informatie? Bel ons op 010-3003388 of vraag een offerte aan.


‘Ga is effe lekker soppen’

Met dit Rotterdamse zeepie ken jij je eigen eens ff lekker lopen te wassen!

De uitdrukking ´niet lullen maar poetsen´ en Rotterdam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden! Als er in Nederland één volk is dat lekker ´ken´ poetsen, zijn het Rotterdammers wel.

Met dit heerlijke Rotterdamse zeepie in de kleuren van de onze vlag, tover je elke badkamer of keuken in een handomdraai om tot Rotterdams grondgebied. OF ´maak jij direct duidelijk dat je uit de mooiste stad van Nederland komt´.

Je kunt dit ‘Rotterdams Zeepie’ los bestellen of in pakket vorm. Dan doen we gelijk een paar lekkere ‘snoepies’ bij. Bekijk snel de non-food pagina in onze webshop.

Bekijk onze producten en pakketten

Gepersonaliseerde Rotterdammertjes

De afgelopen twee jaar hebben we voor een groot aantal Rotterdamse bedrijven een gepersonaliseerd doosje Rotterdammertjes ontwikkeld (Luxor, Donner, Van Lanschot, Rabobank, Hilton). Wil jij dat ook voor jouw bedrijf? Dat kan al vanaf 500 doosjes! Levertijd 3 weken.