De bouwstenen van Rotterdam

Het officiële Rotterdamse snoepje, met de frisse smaak van kaneel, sinaasappel en menthol (halal, vegetarisch, vegan en glutenvrij). De snoepjes zijn duurzaam ontwikkeld in Rotterdam en prikkelen op je tong, zoals Rotterdam ons ook dagelijks prikkelt!

Bestellen

Ambacht, proces, handen uit de mouwen

Nog altijd worden de Rotterdammertjes op ambachtelijke wijze geproduceerd op basis van hoogwaardige ingrediënten en natuurlijke kleur- en smaakstoffen.

Lees meer

De receptuur

Het Rotterdammertje, in de vorm van een bouwsteentje, typeert onze wederopbouw en architectuur. Er is in Nederland geen enkele stad waar zoveel wordt gebouwd als in Rotterdam. De smaak van het Rotterdammertje is een spannende combinatie van sinaasappel, menthol en kaneel. Sinaasappel verwijst naar de grootste fruitoverslaghaven ter wereld in Rotterdam. Kaneel verwijst naar de specerijenhandel in Rotterdam, de scheepvaart en de Maas. En tot slot past de frisse smaak van menthol bij onze stad.

Het Rotterdammertje is niet alleen lekker, ook nog eens verfrissend in je mond!

Menthol
Halal
Sinaasappel
Glutenvrij
Kaneel
Vegetarisch

De verpakking

Rotterdammertjes zijn niet alleen lekker om te eten, maar ook nog eens een streling voor het oog.

Het Rotterdamse Kerstpakket

Rotterdammers zijn harde werkers met een ‘niet lullen, maar poetsen’-mentaliteit. Jouw collega’s en relaties stropen dagelijks weer hun mouwen op en werken het snot voor hun ogen. Niet voor niets wil je hun aan het einde van dit jaar verrassen met één van deze heerlijke Rotterdamse kerstpakketten, gevuld met smakelijke streekproducten en verpakt in de mooiste Rotterdam doos van het land. De doos is speciaal geïllustreerd door kunstenaar Ruud Kooger.

Wij zijn een sociaal-maatschappelijke organisatie. Bij ons werken collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt die zichzelf kunnen ontwikkelen en bewijzen in hun werkzaamheden. Elke dag stralende gezichten van collega’s die net wat meer ondersteuning nodig hebben en die intens genieten van het werk (en wij van hun). Een verrijking.

‘5 euro Op Je Muil’ Drop

“Geld? Je hebt nooit geen geld!” en “Vijf euro? Op je muil, gauw!” Het zijn iconische uitspraken in Willems Kantine, een docu-serie die meer dan tien jaar geleden werd uitgezonden op TV Rijnmond.

In Willems Kantine volgde regisseur Roy Dames het personeel en een aantal vaste bezoekers in hun dagelijkse levens van het onmiskenbaar Rotterdamse café aan de Vierhavensstraat, waar het meest exotische op de menukaart macaroni was en alcohol werd gebruikt om verdriet mee weg te drinken.

Er is bijna geen Rotterdammer die deze bekende uitspraken niet kent. Als ode aan deze prachtige serie, ontwikkelde wij ‘5 euro op je muil’-drop.

Maar liefst 180 gram Euromuntendrop in een prachtig doosje. Leuk om cadeau te doen of lekker zelf op te eten!

‘Groeten uit Rotterdam’

Rotterdammers zijn het meest trotse volk van Nederland. En je pikt ze er overal tussentijd. Is het niet door die Rotterdamse tongval, dan is het wel door de Rotterdamse directheid of ‘mouwen opstropers mentaliteit’. We zijn er trots op en iedereen mag dat weten.

Dit ‘Groeten uit Rotterdam’-pakket is leuk voor zowel Rotterdammers als niet-Rotterdammers en bevat heerlijke lokale producten. Leuk om cadeau te geven aan vrienden, familie of collega’s. 

Bekijk de twee ‘Groeten uit Rotterdam’-pakketten!

Rotterdamse snoep- en borrelpakketten op maat

Lastig hè, iets vieren met je collega’s of relaties op afstand? Met onze snoep- en borrelpakketten per post lukt dat gegarandeerd.

  • Direct op rekening bestellen en facturatie compleet op maat;
  • Voor elk budget een tof pakket;
  • Supersnel geregeld en geleverd;
  • Optioneel met kaartje naar keuze met jouw persoonlijke boodschap (evt. in eigen huisstijl, mogelijk vanaf 25 stuks).

Rotterdam toont (snoep)ballen!

We zitten met z’n allen in een lastige periode. Ons geduld wordt voortdurend op de proef gesteld, maar Rotterdam recht haar rug en toont haar ballen! Rotterdam is een stad van aanpakkers, van doeners, een stad die durft en doet! Dat hebben we de afgelopen decennia bewezen. Niet lullen, maar poetsen. Wij stropen onze mouwen op en kunnen elke tegenslag aan. Sterker door strijd.

Wij Rotterdammers tonen ballen! Een stoer snoepje dat symbool staat voor de onze mentaliteit met de frisse smaak van appel.

Bekijk onze producten en pakketten

Gepersonaliseerde Rotterdammertjes

De afgelopen twee jaar hebben we voor een groot aantal Rotterdamse bedrijven een gepersonaliseerd doosje Rotterdammertjes ontwikkeld (Luxor, Donner, Van Lanschot, Rabobank, Hilton). Wil jij dat ook voor jouw bedrijf? Dat kan al vanaf 500 doosjes! Levertijd 3 weken.