Echte Rotterdamse relatiegeschenken

Bent u een bedrijf met een Rotterdams tintje en bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Dan heeft u de webshop gevonden die u zoekt! Al 5 jaar weten de echte Rotterdammers onder andere onze snoepjes, chocolade en biertjes te waarderen. Bekijk het volledige assortiment aan Rotterdamse relatiegeschenken in onze webshop. Kleine cadeautjes die “Rotterdamser” zijn dan deze relatiegeschenken ga je niet vinden. Overweegt u meer dan 50 stuks te bestellen? Dan raden we aan om contact op te nemen en een offerte op te vragen

Verras uw eigen collega’s of relaties met onze Rotterdamse relatiegeschenken

Heeft u iets te vieren? Organiseert u een evenement? Geeft u een personeelsfeest? Verras uw collega’s en relaties met bijvoorbeeld de Rotterdammertjes, een bierpakketje, of één van de andere geschenken uit onze shop. U zult diverse originele, kleine cadeautjes vinden waarmee u de Rotterdamse mentaliteit van uw organisatie benadrukt richting uw relaties.

Rotterdam: onze stad

De Euromast, de Erasmusbrug, Hotel New York, Hotel SS Rotterdam, de Kuip, Station Rotterdam Centraal: Rotterdam zit boordevol prachtige gebouwen waar we trots op mogen zijn. Onze stad, de Maasstad, heeft een echte ‘niet lullen maar poetsen’-mentaliteit in de rest van het land. Wil je deze uitstraling ook op jouw relaties overbrengen? Dan past een typisch Rotterdams relatiegeschenk zoals je die bij ons kunt vinden. Neem snel een kijkje!

Relatiegeschenken personaliseren

Een groot aantal Rotterdamse organisaties heeft onze snoepdoosjes besteld en laten personaliseren. Ben je op zoek naar een gepersonaliseerde versie van jouw Rotterdamse relatiegeschenk? Personaliseren is al mogelijk vanaf ongeveer 400 stuks en de levertijd is vaak kort. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden en je specifieke wensen te bespreken. Wilt u een bestelling plaatsen voor meer dan 50 relatiegeschenken? Neem dan ook contact op om een offerte aan te vragen.

Rotterdams assortiment