Kerstpakketten 2023

Ben je op zoek naar een echt Rotterdams kerstpakket? Een uniek cadeau voor collega’s / relaties dat gemaakt is binnen de stadspoorten van Rotterdam? Of wil je deze kerst gewoon eens iets anders dan een standaard pakket? Dan zit je hier goed.

We hebben 3 lijnen voor onze kerstpakketten. Klik op de categorie naar voorkeur en bekijk alle beschikbare pakketten.

Vraag direct een offerte aan

Rotterdammertjes Classics

Kies jij voor de kerst klassiekertttt? Jouw collega’s en relaties stropen dagelijks weer hun mouwen op en werken het snot voor hun ogen. Niet voor niets wil je hun aan het einde van dit jaar verrassen met één van deze heerlijke Rotterdamse kerstpakketten, gevuld met smakelijke streekproducten en verpakt in de mooiste Rotterdam doos van het land. De doos is speciaal geïllustreerd door kunstenaar Ruud Kooger.

Rotterdamsche Oude boxen

De Rotterdamsche Oude heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van een kaas met een fraai etiket tot een echt populair Rotterdams merk wat niet meer weg te denken valt. Kom je uit Rotterdam, dan eet je Rotterdamsche Oude! Deze Rotterdamse kazen mogen dan ook niet ontbreken in ons kerstassortiment van dit jaar!

Social Impact Box

In samenwerking met de bekende Stadsdichter Derek Otte en Stichting Pameijer hebben wij dit jaar een Rotterdamse Social Impact Box 2023 ontwikkeld als eindejaarsgeschenk. De boxen worden met zorg en liefde klaargemaakt door 12 Rotterdamse Kanjers die 4 dagen per week in ons magazijn aan het werk zijn. Onze kanjers hebben allemaal een sociale of psychische achterstand waardoor ze onmogelijk op de arbeidsmarkt aan de slag kunnen komen.

Door dit jaar te kiezen voor de Rotterdamse Social Impact Box, laten jullie als organisatie nog meer Rotterdammers meedoen op de arbeidsmarkt en bouwen jullie mee aan een duurzamer Rotterdam.

Dit jaar is alles verpakt in een bijpassende luxe cadeaudoos. Vraag direct een offerte aan. U kunt dit jaar ook direct online bestellen en afrekenen ‘op factuur’ via de checkout.

Wilt u een gepaste offerte en een kerstpakket op maat? Vul het formulier in, stuur ons een e-mail info@rotterdammertjes.com of bel ons op telefoonnummer 010 – 3003388. Wij helpen u graag verder met een ‘custom-made’ kerstpakket voor uw organisatie.

Kerstpakket aanbod 2023 sfeerimpressie